Welkom bij

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg

Actiecode voor gratis Happinez bij onze koffie

Van onze koffie kun je nu extra genieten. Want bij aankoop van elke koffiesoort in onze Wereldwinkel krijg je het nieuwste nummer van Happinez ter waarde van € 5,49 cadeau voor op je tablet of smartphone. 

Klaar voor het geluk?

De actie werkt heel simpel. In de maanden mei en juni vind je op elk pak koffie van Fair Trade Original in onze winkel een actiesticker. Met de code aan de binnenzijde van deze sticker kun je heel eenvoudig het nieuwste nummer van Happinez voor op de tablet downloaden - voor Apple of voor Android.

Wat is heerlijker dan met een lekker kopje koffie genieten van een prachtige Happinez?
Dat kan nu wel heel gemakkelijk.
Let dus op de actiestickers op de verpakking!

De actie loopt tot en met 31 augustus 2014. Je kunt met drie actiecodes drie verschillende edities van Happinez downloaden. 
Ga hier naar de digitale kiosk van MagZine.nu en volg de stappen bovenaan de webpagina.

En de koffieboeren?

Ook de boeren in Zuid-Amerika en Afrika die de koffie verbouwen, kunnen spreken van geluk. Ze volgen trainingen en kunnen investeren in de toekomst van hun koffie. Voor zichzelf en voor hun kinderen. Dus hoe vaker je kiest voor de koffie van Fair Trade Original, hoe meer koffie de boeren voor een faire prijs kunnen verkopen.

Happinez en Fair Trade Original

Happinez en Fair Trade Original – beide geloven dat zij de wereld een beetje mooier kunnen maken. Heel praktisch: door elke dag in de kleine dingen te laten zien waar je in gelooft.
We hopen dat onze actie voor veel mensen een reden is om kennis te maken met onze koffie. Dus als jij enthousiast bent, vertel het vooral verder!

Actievoorwaarden

• Op de koffieverpakkingen van Fair Trade Originals in de Wereldwinkels vind je in de maanden mei en juni een actiesticker met een actiecode. Maar wees er snel bij, want op is op,
• Volg de link bovenaan deze pagina naar de digitale kiosk Magzine.nu. Vul daar je actiecode in om de Happinez ter waarde van € 5,49 te downloaden,
• Elke unieke actiecode kun je eenmalig gebruiken en heeft alleen betrekking op de digitale versie van Happinez,
• Als je dat nog niet eerder hebt gedaan, word je gevraagd om de speciale app van Magzine.nu te downloaden. Daarvoor worden enkele gegevens gevraagd. Er wordt zorgvuldig omgegaan met je gegevens. Alles daarover lees je hier in de privacy policy,
• Actiecodes inwisselen kan tot en met 31 augustus 2014,
• Je kunt in deze periode met drie actiecodes drie verschillende edities van Happinez downloaden,
• De actiecode is niet inwisselbaar voor geld,
• Lees hier voor meer informatie over deze actie de actievoorwaarden, disclaimer en privacy policy.