Welkom bij

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg

Een Tony kraam op de Spakenburgse Dagen

Veel mensen weten dat er in de Wereldwinkels een aantal Tony’s Chocolonely repen verkocht worden  die je in een supermarkt nooit zult vinden. De Limited Editions zijn alleen te koop bij de winkels die Tony’s vanaf het prille begin ondersteunden.
De kopers stemmen op Facebook op hun favoriete smaak en de winnaars van die verkiezingen worden gepromoveerd tot Tony Exclusives. Zij krijgen een gestreepte wikkel en komen in het vaste assortiment van de Wereldwinkel. We hebben ondertussen al een smakelijke collectie opgebouwd:


Puur Meringue Kers

Melk Coffee Crunch

Puur Sinaasappel Rozemarijn

Melk Popcorn Discodip

Wit Wortel Walnoot

 

De Spakenburgse Dagen leken ons een mooie aanleiding om voor de winkel een kraampje neer te zetten en daar onze Tony’s aan te prijzen. Dat initiatief bleek redelijk succesvol, dus we hebben gauw nog wat extra voorraad ingekocht. En de vierde Spakenburgse Dag, op 10 augustus, wordt echter extra bijzonder als je van chocolade houdt. We hebben die dag namelijk ook de twee allernieuwste Tony’s Chocolonely repen te koop, in de smaken Donkere Melk en Donkere Melk Pretzel Toffee.