Welkom bij

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg

Tony’s Chocolonely Kerstreep


Ook dit jaar komt Tony’s Chocolonely weer met een speciale Kerstreep. De reep is voorzien van een handig gat, zodat je hem eventueel in een kerstboom zou kunnen hangen.

Bij Tony’s houden ze wel van 'n feestje. Daarom voor in, of ònder je kerstboom: ’n kerstboom in je reep! Met extra veel chocolade eromheen, waar je ’m uit kan breken. We kunnen niet garanderen dat hij lang zal hangen, want de melkchocolade met glühwein is zo lekker dat je ’m misschien wel meteen wil opeten. All I want for christmas is joehoe...!!

 


 

 

Melkchocolade met Glühwein!! 

Bij het maken van die reep is gebruik gemaakt van gedroogde rode wijn, échte wijn. Er blijkt in zulke gedroogde rode wijn zelfs nog een klein percentage alcohol te zitten. Concreet betekent dit dat deze Kerstreep nog een minimale hoeveelheid alcohol bevat. 

Wettelijk wordt zo’n reep beschouwd als alcoholvrij en hoeft dat percentage niet te worden gedeclareerd. Maar ja… jullie kennen de fairtrade chocoladeboys van Tony’s, die willen graag transparant zijn. Dus daarom schreven zij bij de ingrediënten van deze Kerstreep 0,015% alc.


Dit zit ’r in

suiker*, volle melkpoeder, cacaoboter*, cacaomassa*, sinaasappel 3,2%, rode wijnpoeder 1,7% (maltodextrine, rode wijn concentraat 20%), kruidnagel 0,11%, kaneel 0,06%, emulgator: sojalecithine

* Fairtrade producten


Kerstrepen zijn slechts beperkt te koop!

En een groot deel van onze repen hebben we inmiddels via voorintekening verkocht, hier via deze website. Verder hebben we er ook een paar geleverd voor in een kerstpakket. Daar zijn ze immers uitermate geschikt voor. Ze gaan harder dan verwacht. Tja, de verkoopperiode van de Kerstrepen is maar kort en de voorraad is beperkt...

 

 

De allerlaatste Kerstrepen die we hadden ingekocht liggen inmiddels bij ons in de winkel. En ook de Limited Editions van 2018 beginnen alweer aardig op te raken. Wacht dus niet te lang met je aankoop!

Een Kerstreep van Tony’s Chocolonely kost bij ons € 3,25