Welkom bij

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg

Geef meer met kerst: 
Kies een kerstpakket van de Wereldwinkel

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij onze Wereldwinkel aan het juiste adres. Een origineel pakket vol authentieke producten dat ook nog eens past bij deze tijd van duurzaamheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een kerstpakket van de Wereldwinkel is namelijk fairtrade, en daarom zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord.

Fairtrade = duurzaam + maatschappelijk verantwoord  

Fairtrade staat voor respect voor mens én milieu. Het is niet alleen een duurzame manier van handelen omdat de makers van fairtrade producten de kans krijgen om hun levensomstandigheden te verbeteren. Het biedt boeren
en producenten ook mogelijkheden voor milieuvriendelijker handelen. Bijvoorbeeld een nieuwe, energiezuinigere oven in een pottenbakkers-werkplaats of een training over klimaatvriendelijk verbouwen aan koffieboeren.

Daarnaast zorg je met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden een goed inkomen verdienen. Voor een (nieuw) huis bijvoorbeeld, voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf of voor een school voor de kinderen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Wij hebben een pakket op maat

Je kunt eigenlijk voor ieder budget wel een kerstpakket bij ons bestellen. Heb je specifieke ideeën over wat je in je pakket wenst, dan kunnen we daarmee rekening houden. En ook mogelijk: wij leveren een of meer onderdelen voor je pakket, zoals een lief fairtrade kerststalletje of wat fairtrade levensmiddelen: een mooie fles wijn, een pak koffie of sap, of een bijzondere reep chocolade. 

Liever een cadeaucard?

Laat je liever de invulling van
het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan heel gemakkelijk met een VVV cadeaucard. Je kunt bij ons
voor je cadeaucard een leuke cadeauverpakking bestellen.
Wil je je werknemers extra belonen, dan geef je er een reep van Tony’s Chocolonely bij want die is prima met een cadeaucard te combineren voor het perfecte kerstcadeau. En als je snel bestelt, dan kunnen we er nog gauw zelfs die speciale Kerstreep ‘Melk met Glühwein’ bij verpakken...


Een kerstpakket bestellen

Wil je meer weten over de kerstpakketten van de Wereldwinkel, neem dan contact op met onze winkel. Wij maken graag tijd om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Klik hieronder maar eens op onze digitale folder. dat geeft alvast een indruk van wat er zoal mogelijk is. Kerstpakketten zijn maatwerk, en we praten graag met je mee. Klik hier om de kerstfolder 2019 op het scherm te bekijken.