Welkom bij

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg

 

VVV informatiepunt bij de botterwerf

Achter onze Wereldwinkel is het kantoor van Hecht Spakenburg gevestigd. Vandaar wordt hard gewerkt om ons fotogenieke dorp te promoten. Bunschoten-Spakenburg is een van de parels van de provincie Utrecht.


Het VVV informatiepunt voor bezoekers aan Bunschoten-Spakenburg is te vinden in onze winkel. We hebben een schap vol informatie en folders over ons dorp en over de regio Eemland. We vertellen iedereen graag over onze mooie gemeente en we hebben uiteraard ook diverse Spakenburgse souvenirs. Een Nijntje boekje in het Spakenburgs dialect of een klederdrachtschort bijvoorbeeld. 
Kom je regelmatig in ons dorp, haal dan bij ons de gratis Spakenburgse Spaarpas. Bij het boodschappen doen bij onze lokale winkeliers spaar je punten voor korting op je volgende aankoop of voor producten met korting.


Daarnaast verkopen wij de diverse cadeaukaarten zoals de Nationale Bioscoopbon, de dinercheque of de populaire VVV-cadeaukaart.

Tijdens de zomermaanden kun je bij ons terecht om een ticket voor een botterrondvaart te boeken. Aanbevolen als je echt de Zuiderzeecultuur wilt leren kennen.

We zijn tevens het verkooppunt van de Dopper drinkflessen.
En als ‘officieel tappunt’ vullen we graag jouw Dopper gratis met vers kraanwater om je dorst te lessen. 
Maak je daarbij gebruik van de Dopper Tappunten App op je mobieltje, dan wijst je telefoon je eenvoudig de weg naar onze winkel.